Sunday, September 11, 2011

tenyer , tanyer dan terus tnyer . . .


    boleh tak aku nak bnyak tnyer ? ko tau APE tu teman tp mesra ? teman tapi mesra ?? istilah tu sptut nyer xde dalam perhubungan kawan....teman tp mesra uh ape weyh ! jgn wat aku runsing...ada kah tu couple ? ada kah tu kawan ? ke atau tu dah tunang , lagi x mungkin kan...ape tu ? aku ramai gak teman tp mesra tp x macam ko pon...jauh skali weyh aku nak wat macam tu....

      teman tp mesra BOLEH pengang tangan ? BOLEH salam ? BOLEH sama2 care ? BOLEH ambil berat macam couple ? BOLEH suap2 ? BOLEH kiss ? BOLEH lepas kan perasaan syng ? BOLEH ckap miss u ? BOLEH ari2 jmp ? tu couple ke kawan ?????? =.="!
gggrrrrrrr !!! sumpah skarng benci ngn perkataan teman tapi mesra !!
     
ape ptut aku wat....? =.=" ke aku still buta sbnarnyer die tak serius ngn aku...atau aku wat2 buta ? tu ke cara die tunggu aku ?? die sayang aku ?? die rindu aku ?? die nak aku ?? ke hanya mulut manis lelaki ? aku tkut slap langkah....jangan biar kan ya allah kpecyaan aku kat die hilang....=( klau betul die serius , jujur , iklas ngn aku ko bka kan laa pintu ati aku tok die...=(

No comments:

Post a Comment