Friday, September 16, 2011

mr.syak (qedik) c(=

 thanks wak give benda nie...nak kata hari nie hari jadi aku ta , nak kata aku lulus priksa ta (aku mna sek lagi)  aku pon xtau npe die bg...ape2 pon thanks k...tp ada bnda y die wat special nyer...smpul die , die smpul pakai surat khabar...pas die mkan die nak balik...then aku hantar smpai moto die..aku tnyer die ape kat dlm beg 2 , bju ujan ea ? die kata a'ah , jap nak g salam ibu..ibu ada..? aku pon ckap ada , tp xtau wat ape , tdo kot...then smpai je kat depan uma...mmng ibu tdo...penad kot...die bka beg 2 n die bg aku bungkusan 2...mcm flower tau die bungkus..hehe..! so die ulur kat aku...cara mcm nak xnak je bg tau..aku pon mcm tkut2 nak ambik...betul ke tok aku...sorry kalau aku say "ingat smpah td...=D"  maaf ! x sengaja...
 hehe..nie beg DOMO , aku dah lama nak beli tp x pergi2 kedai 2...last aku tgk ari rabu ari 2 masa tgk movie hantu bonceng..tersermpak ngan die kat sna...tp masa aku tgk beg nie die xde ngn aku...sok nyer die kuar lg nak g tgk wyng..aku ckap jap lagi aku pon nak g sna..singgah jap..nak beli beg DOMO...mana tau aku cerita punyer cerita..die lak y beli tok aku...t aku bayar blik k..x best laa aku cerita die lak beli..mcm aku lak mintak kan...=( padahal aku mmnag nak beli pon...
knal kan spe nie...cerita pling bodoh dan pengotor..xsuka tgk cerita 2... tgk2 perut anak ptung mr.bean nie boncet mcm tuan die gak...hehe..! tuan die ? spe ea? mr.syak laa...bkan mr.bean..=) tau tak ape kat dade mr.syak 2...kertas y ditulis pakai tngan letak kat smpul hadia pakai surat khabar...die ckap "mungkin ini bungkusan paling teruk didunia , tapi iklas! " yup i know what u things.... btw T H A N K S !

No comments:

Post a Comment