Monday, April 25, 2011

lembah pangsun ulu langat

   assalammualaikum.....
cyus rindu kat korng smua....rindu y teramat woo ~ first day mmng best bab kami dr johor dtng lambat ke destinasi...so kitorng dpt blik y agak cool n ta berapa sempit....masuk hari ke2 kami dah di pindah kan ke blik y terlampau sempit....ape laa nasib kan masa tu...

nak tau masa kitorng kat situ agak sedih , muncul nyer kitorng kat situ orang dah pandang badi je...pelik gak an , ape y kitorng wat smpai mcm uh sekali...seolah olah mcm kitorng datang dr planet  lain....maybe bhasa johor n slngor agak kasar n kerek skit..tp bahasa kitorng bkan agak krng ajar sngt k...whatever , y penting mula mula stay sna agak sdih n muram je..dah lama lama nie lah jadi nyer...makin x tentu arah aku...jom follow...!


atin , aku , acha , yo , put3, aliyah...
sebelom masuk kelas kami bergalak dulu c(=
kediaman kami , walaupon dalam hutan , line kadang2 mcm vavi  still best sanad...!!




lepas pertandingan memancing kami mkan durian....sedap woo~


penat tp still ceria...y first tu...kumplan die laa juara joran malam tu..dokta bawak diorng shopping..
first pamy , hanafi , yo , aku ,  put3 , acha n y blakang tu budin...



masa nie kami ada wat aktiviti sikit....thanks budin tolong snap kan pic kami...haha !
peace !!




kumpulan aku , y baju ijau tu dari kedah nma die zahrin...kepoh siot die tu...gatai pon ada gak...
tp syok bergurau ngn die....




kumpulan y blah kiri uh kumpulan aku,...nmpak ta gurl y comel uh...hahaha..die faci kami...
nama die kak atin...walaupon nmpak pailang but hati die balada woo~



nie kat sungai...mandi manda jap stelah tension kat klas n kat blik...



ha nie masa ujan nak naik ke atas...alau still lepak kat situ mmng kna bawak arus laa kami..
skit gila pinggang aku..lalu situ umpama naik gunung...penat woo~ lawan arus,...
cari ma 1 aku...hahaha....




dah sibuk kat sungai kami lepak kat kolam lak...
kat sungai ta leh mandi bab ujan lebat takut kna bawak arus..




masa nie orang sibuk masak aku sebuk mandi...aku tau tau makan je an...
sorry kak yana ,ammar ,kak fareza n y lain lain...




baru pas makan satay kajang..ngan dak2 NATC
put3 xde masa nie die ada msalah ngn ex die....tabah k put3...



ah ko begalak lak snap pic an....c(=
spe spe ?? kami laa....jgn jeles k....
masa nie kat putra jaya...mlm2 leh lak merayap ngn dak2 nie...=D



kje spe y snap nie...aku lom sedia laa habau...
bhahaha...wah muka ceria kami....y boy tu dokta....




ta semua y ada....mcm fmly dah an an....miss you all....<3<3<3



budak budak pompan drom  5 n 6.... =))



nie laa ammar n acha...si pelam ! c(=



nie laa kak faci faci y periang....kak ina xde lak dlam nie...
dari kiri kak noha , nurul , mira , atin...


haha...! nie laa kami...awal nyer mcm ta best kan...setelah follow cerita aku...adakah perasaan kau sma mcm aku...
sedih nak tinggal kan diorng ? misti rindu kat diorng ? ha nampak ! nampak !
love you laaa....my big famly.....=D 




2 comments:

  1. walau macam mana tak best pun sesuatu tempat atau perkara itu....
    kalo kita sudah melaluinya, pasti akan merindui....
    pahit manis...susah senang tetap dikenang...kan ? kan ?
    mungkin masa kita lalui tue rasa pahit...tapi bila kita dah melepasi yang pahit, baru terasa manisnya...=)

    ReplyDelete
  2. tol kak mira....mula2 sdih bila pergaul ngn diorng...mlm tu cha ngn kita ngis kat bilik...tp bila dah lama2 happy sanad....=DD

    ReplyDelete