Sunday, January 22, 2012

in singapore =DD

time kat singpre x sma ngn malaysia..sna susah nak nampak smpah...diorng ckp...tp x juga..uma flat diorng ada gak smpah..tp x bnyak mcm kita...kat sna mmng tratur n berdisplan...
tp ada kelebihan dan kkurang singpore..not perfect...right ?

                                     
                                           singa at singapre...nice right...tp mlaysia more nice kan ?

 
                                                                     <3 me n you <3


                                                   
                                                          nice pic nie...double like...c(=


                                                             this is my sister -razizahanizah-


                                                                        one fullerton



                                                                 I         L.O.V.E        Y.O.U
 
                                                                       SINGAPORE !!!


                                          radiahamizah , syakirin , razizahanizah , razizialrezuan .


                                                                             wee !!

                   
                                                                     me n my cousin

Monday, November 14, 2011

happy with him ~

  cerita aku ngn die...ok ahad 13/11/11 waterfull kota tinggi...act dah bnyak kali lepak ngn die kat sni , masa kak aku kje air terjun kat sini...dan baru 2 kali mandi kat sini ngn awk kan ? guys u whan know something...first time mandi ngn die kat air terjun nie..aku jatuh..bab batu licin...tp dah lma kot masa mula2 couple...thum 2006 or 2007 mcm uh laa...xingat snad...sumpah malu snad weyh...nasib baik x brp skit...=(

nie pic y baru upload...nice tak..tgk je ok..xyah simpan dlam hati or jles...c(=
                                                           
                                                                nak snap gak.....!

             
                                            ok aku drive...bie you dudk c2 diam2 tgk sy drive k...


                                          ok laa uh kan....tgk spe laa kan mamat sblah uh..hirh !
                                            kn tgah snap nie...!


ok suka pmandngan blakang uh...nice !

                                            ok paling suka pic nie...wlaupon rmbut aku srabai..! =D

thanks dear ! ily <3

Sunday, October 30, 2011

Negeri sembilan VS Terengganu


                                  final piala malaysia !
ok paling kacak aidil bab uh x skong ternagganu...c(= sape y x dpat tgk uh aku nak bagi tahu 2-1...first y goal kan kunnalan , pastu baru hai-0...y botak berdiri uh laa hai-0..die asik nak guna kepala die y botak je kan...alau guna kaki dari td dah lama goal dah , ape laa...but it's ok...tetap mmnang...kunnalan ! happy depavalli...HAHA ! ko mmnag x padan ngn kecik...ko mngingat kan aku kat mmber aku laa...time ko main doe...

TANIAH NEGERI SEMBILAN....! (theme warna baju lgi aku bagi)
hoben jang hoben... !
den dah kabo dah ~

Friday, September 16, 2011

mr.syak (qedik) c(=

 thanks wak give benda nie...nak kata hari nie hari jadi aku ta , nak kata aku lulus priksa ta (aku mna sek lagi)  aku pon xtau npe die bg...ape2 pon thanks k...tp ada bnda y die wat special nyer...smpul die , die smpul pakai surat khabar...pas die mkan die nak balik...then aku hantar smpai moto die..aku tnyer die ape kat dlm beg 2 , bju ujan ea ? die kata a'ah , jap nak g salam ibu..ibu ada..? aku pon ckap ada , tp xtau wat ape , tdo kot...then smpai je kat depan uma...mmng ibu tdo...penad kot...die bka beg 2 n die bg aku bungkusan 2...mcm flower tau die bungkus..hehe..! so die ulur kat aku...cara mcm nak xnak je bg tau..aku pon mcm tkut2 nak ambik...betul ke tok aku...sorry kalau aku say "ingat smpah td...=D"  maaf ! x sengaja...
 hehe..nie beg DOMO , aku dah lama nak beli tp x pergi2 kedai 2...last aku tgk ari rabu ari 2 masa tgk movie hantu bonceng..tersermpak ngan die kat sna...tp masa aku tgk beg nie die xde ngn aku...sok nyer die kuar lg nak g tgk wyng..aku ckap jap lagi aku pon nak g sna..singgah jap..nak beli beg DOMO...mana tau aku cerita punyer cerita..die lak y beli tok aku...t aku bayar blik k..x best laa aku cerita die lak beli..mcm aku lak mintak kan...=( padahal aku mmnag nak beli pon...
knal kan spe nie...cerita pling bodoh dan pengotor..xsuka tgk cerita 2... tgk2 perut anak ptung mr.bean nie boncet mcm tuan die gak...hehe..! tuan die ? spe ea? mr.syak laa...bkan mr.bean..=) tau tak ape kat dade mr.syak 2...kertas y ditulis pakai tngan letak kat smpul hadia pakai surat khabar...die ckap "mungkin ini bungkusan paling teruk didunia , tapi iklas! " yup i know what u things.... btw T H A N K S !

Wednesday, September 14, 2011

sakit mata aku tegok semua nie ~!

tak mampu aku nak tegok ko chat ngan gurl...sepatut nyer aku dah leh terima hakikat...sebab sebelum nie ko mamang macam nie pon kan...entah laa aku clash ngan ko terus ko nak cari penganti aku kan....='(
     nice perangai ko...aku memerhati kan je ko chat ngan mmber2 ko...sbnarnyer ko xiklas kawan ngn aku...aku xtau ape motif ko sbnarnyer kan....hrmmm..! ok thanks taufiq !

  • Oit2..;-);-)
  • ye saya
  • Bz ke..??Lme xchat..Hehehe..
  • haha tahu xpe. mane tak nye bergelut dgn exam. stpm kan nak dekat . tu jarang on9. ney pun curi2 jap. haha
  • Hehehe..Stdy2 btol..Xbaek awk nie..Mama mrah nnti..;-);-)
  • haha xpe bukan dye tahu pun. dye da tido. naty ecok pg smbung balik . ngeee
  • Hehehe..Ok stdy skrang..??
  • adoyai . xmau ar . pale ney da mcm nak pecah je. dri ptg td i study . td bru berhenti .cukup la
  • Hehehe..Ble final..??
  • erm 21 nov ney
  • Ohh ok..Sok xskola ke..??Jgan tdo lmbat2..Jge kshatan awk 2..
  • haha .ecok sekolah la sebab ecok ade trial le . jup g kul 12 bru tido . kamu la pegi tido . haiyaa
  • Ohh ok..I praktikal,xpe pun tdo lmbat..Hehehe..
  • haha yeh ? ney ape buat ?
  • Aah laa..Lpak2 ngn mmbe..Busan laa..:-(:-(
  • haha tahu xpe . erm i lapar . tapi tkut nak turun bawah mkn. haha gelap..>.<>.<
  • Eh..Meyh snie i tman..
  • haha xpe xperlu . tahu naty i nk crik kat mane . simple saja
  • Hehehe..Mkan mlam2 nie bleh gemok taw u..;-);-)
  • haha taw latapi x lapar sgtdri td ta mkm la
  • Ooo..Mkan laa..Xnak ajak i ke..??;-);-)
  • haha xpayah la . kalau ajak nati kene pecah share plak . xkenyang i nati. haha

    **************************************************************************

    • Adeq..Abg nak awek..;-);-)
    • adik tak kawan dengan perempuan -.-
    • Eh..Yeke..Tpu..;-);-)
    • benda betul
    • Hehehe..Abg bru break taw..Sunyi je nie skrang..

      see ! care gila ko ngn orng lain kan..ngn awek sndiri wat dong je...bnyak lg y ko tau knp aku macam nie...maybe nie mmber ko....aku pon xtau...spe dia....next y lg 1 adik angkat ko kan...kalau 2 y terbaik go on...i dah ckap ada lagi bagus dari i...i tau u akan dpat lg sempurna kan....u maaf kan i walau ape pon slah i kat u...i wat status single bab i baca semua u chat ngn gurl2 u....maybe ego terlalu kuat....hadiah u i nak bg...tp xtau mcm mna...i kena bg hadiah 2..bab niat i mamang nak bg , wlaupon benda 2 x sbrapa....=')